vol activiteit

De komende week is vol activiteit met alle ogen versmalling op de Amerikaanse Q3 Bruto Binnenlands Winst raming door de FOMC. Handelaren over de hele wereld zijn reikhalzend uit naar de uitkomst http://www.optiesonline.com/ als de Amerikaanse Federal Reserve is van plan haar volgende zet in het kielzog van een zwakke economie.

Interest Rate Aankondiging door de FOMC

De US – Federal Open Markets Committee zal aankondigen van de rente op woensdag deze week. De Federal Reserve heeft al aankondigingen over haar plannen op open-ended kwantitatieve http://www.optiesonline.com/optie24/ versoepeling en de stand is het onwaarschijnlijk dat verschillen na overleg woensdag. Echter, er misschien een aantal wijzigingen in het bedrag van de activa aan te kopen op basis van de economische situatie.

De recente Amerikaanse arbeidsmarkt en andere rapporten hebben aanzienlijke tekenen van verbetering zien en ook de dagen dichterbij voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een reflectie klikt op al deze gebeurtenissen vast suggereert dat de Federal Reserve waarschijnlijk niet vast te houden aan haar verplichtingen. FOMC’s staan op QE wil de Amerikaanse werkloosheid verder te verminderen, terwijl het verhogen van de inflatie. De markt zou kunnen zien USD aantrekken bullish kledij voor Lees het volledige artikel woensdag en het zou een goede strategie voor uw binaire opties om te bellen op de USD als de vergadering begint zijn.

Bruto Binnenlands Product – UK

Het BBP of het Bruto Binnenlands Product is bepalend voor de economische toestand van een land. Het verslag van de Britse BBP is helemaal klaar om te worden vrijgegeven deze donderdag. De Britse economie is eindelijk enige tekenen van verbetering na klicke hier geconfronteerd met een 3 kwartaal krimp. De kwartaal-op-kwartaal tarief voor het derde kwartaal van 2012 is 0,6% tegen een daling van 0,4% in het tweede kwartaal. Een goede BBP-rapport donderdag kon de verwachtingen van de handelaars te verhogen en zal waarschijnlijk ook meer kwantitatieve versoepeling van het verminderen van de Bank of England . Bank uw opties in de richting van verbetering van de GBP als handelaars zijn waarschijnlijk blij met het rapport te komen.

De Duitse Ifo Business Climate Index en de Eurozone Composite PMI

De Duitse Ifo Business Climate Index en de Eurozone Composite PMI zijn ingesteld op deze woensdag vrij te geven. Deze vroege indicatoren zijn gebonden aan een veel beleggers aandacht te vestigen als ze van cruciaal belang voor toekomstige zakelijke standpunten kan bewijzen.

Er is een speculatie in de markt over de Eurozone Composite PMI te verbeteren door 0,4-46,5 voor de maand oktober van zijn september waarde van 46,1. Hoewel de Composite PMI toont een verbetering zou niet in staat zijn om de eurozone uit de klauwen van een aangrijpend krimp te trekken. Het rapport is waarschijnlijk een terneergeslagen optiesonline sfeer voort te zetten op de Europese markten. De Duitse IFO Business Climate is ook niet waarschijnlijk dat de markten bewegen zoals velen voorspellen dat het lager zou glijden naar 101,6 voor de maand oktober.

Interest Rate Aankondiging door de Bank of Canada

De Bank of Canada zal aankondigen haar rente morgen. Eerder de Canadese minister van Financiën en de gouverneur van de Bank of Canada hun adviezen over het houden van de rente naar beneden ondanks alle marktverwachtingen over de renteverhogingen hebben uitgesproken. In het licht van al deze gebeurtenissen, zou het geen verrassing in de markten veroorzaken als de Bank of Canada het tarief op hetzelfde niveau als nu verlaat. Er zijn ook een aantal speculaties over de Bank of Canada komen met strengere beleid in het jaar 2013.

Het lijkt erop dat de Canadese markt waarschijnlijk niet enthousiast na de rente aankondigingen te krijgen, tenzij de Bank of Canada verhoogt de tarieven. Dus zorg ervoor dat je de laatste info, terwijl de handel van uw binaire opties op de CAD.

De Japanse Consumer Price Index

De Japanse index van de consumptieprijzen is het belangrijkste rapport voor de Japanse markt want het is een geprefereerde manier om de inflatie te meten door de Bank of Japan. Het rapport is helemaal klaar later deze week worden vrijgegeven op donderdag. De Japanse inflatie zal naar verwachting goed blijven binnen het grondgebied van deflatie. Dit kan gewoon de Bank of Japan om wat versoepeling doen tijdens de 30e vergadering van oktober. Deze maatregel wil de Yen leiden tot additionele groei in de komende dagen en bevordert tevens het gebrek aan glans Japanse export ervaring in de sector.

De Amerikaanse Bruto Binnenlands Product

De Amerikaanse BBP zal later worden vrijgegeven deze vrijdag. De Amerikaanse economie vertoonde kleine tekenen van groei in het tweede kwartaal, maar de voorspellingen voor Q3 zijn vrij optimistisch met een 1,8% q / a. Als het rapport toont een hogere groei dan de huidige ramingen zou USD groeien in een gezond tempo en de Federal Reserve kan zijn dat korte duur zijn gesneden voor een open-ended kwantitatieve versoepeling. De USD is gehouden deze week sterk blijven.