drie opstellingen en drie transacties

In dit artikel ga ik je laten zien drie opstellingen en drie transacties nam ik met volume en prijs actie. Neem een kijkje in mijn link trades.

De extra 3 trades Ik nam voor 11 juli zijn de laatste drie. Het is in EURUSD valutapaar en allemaal hebben ze 5 minuten verstrijken. Ik had een 2/3 in het geld. De ene het geld was een vroege binnenkomst zonder veel bevestiging en een aantal minuten geleden nam ik de hier juiste toegang en het was een vaste stof in het geld. Het is tijd voor de grafiek van de dag.

Laten we eens een snelle blik op de markt. In het begin van de grafiek kunt u zien dat we een beweging met het kopen van climax aan het begin en aan het einde van deze beweging en vervolgens een beweging naar beneden met dezelfde kenmerken. Het verkopen climax aan het begin en aan het einde van de beweging. Let op de twee selling climax bars en na hen een magenta bar wat ook betekent dat de verkoop van de internetadres activiteit met een hoog volume. In deze plek, na het einde van de mini naar beneden trend en de terugboeking ik stond te wachten voor de prijs omhoog. Ik nam mijn eerste handel in het eerste gesprek pijl. De prijs is te bewegen terug als ik had verwacht en let op de plek waar het is het maken van een pull back. Nadat de trekkracht is er weer een blauwe volume bar die bullish activiteit met een hoog volume en op deze plek ik mijn oproep handel vond betekent dat, want er is de aankoop van volume dat dit op trend.My tweede handel dat was op het geld ondersteunt, is de tweede pijl die is een put pijl. Ik zei eerder dat het een de klik snelle invoering. In deze plek was ik te wachten op een daling van de markt. De prijs enkele minuten voordat gemaakt hogere toppen met volume. Daarna hadden we een kleine beweging naar beneden met een aantal bearish kaarsen en dan is de prijs kwam terug en maakte een nieuwe hogere hoog, maar zonder belangrijk volume deze tijd. Dan is de magenta bar gaf me de bevestiging voor mijn verwachting voor de val van de markt en ik nam een put handel. Tot slot had de markt een kleine periode van consolidatie enkele minuten en mijn handel was het geld. Daarna een bullish kaars met het kopen climax leek en we hebben een grote afwijzing in het hele nummer zoals je kunt zien in de grafiek. Dit was de juiste plek voor de put handel en ik nam uiteindelijk een put, die een solide ITM was. Let op de grote daling van de markt.